Spa?ovací potenciál extraktu zo zeleného ?aju spo?íva niekde medzi 400 500 mg ECGC najaktívnejí katechín denne. To je pribline 4 a 5 álok silne uvareného ?aju. Extra tip je, e ú?inok zeleného ?aju sa spolieha na to, e uívate? nemá vysokú odolnos? vo?i kofeínu.
Extrakt zo zeleného ?aju. Extrakt zo zeleného ?aju od Neo Nutrition je vysoko kvalitný antioxidant, ktorý môe pomôc? zrýchli? metabolizmus, zvýi? vyuitie kalórií a tukov a znízi? hladinu cholesterolu. Tento silný antioxidant a spa?ova? tuku obsahuje ve?ké mnostvo prírodných aktívnych látok, polyfenoly, katechíny a epigallocatechin gallát (EGCG).
Extrakt zo zeleného ?aju v kapsulách a tabletách pomáha chráni? srdcové bunky pred zni?ením. To je dôvod, pre?o sa nápoj ukáe ?u?om, ktorí trpia hypertenziou a ischemickou chorobou, diabetes mellitus a poruchami obehu. Nieko?ko dní po za?iatku uívania zeleného ?aju bude moné zaznamena? pozitívne zmeny v blahobyte.
Ná Extrakt Zo Zeleného ?aju Plus v tabletách je plný antioxidantov a obsahuje a 36mg kofeínu ú?inne vás nabudí po?as d?a. Obsahuje tie 4,5mg EGCG (epigalokatechín galát) v jednej dávke. Je ú?inným nabudzovacím prostriedkom 1,2 pre akúko?vek aktivitu, nech je to box alebo posil?ovanie.
Prípravok EGCG obsahuje extrakt zo zeleného ?aju s vysokým obsahom ú?innej látky epigalokatechin-3-galát (min. 50%). Celkový obsah polyfenolov v extrakte je min. 98% a obsah katechínov je min. 80%. Dávkovanie. Uívajte 1-2 kapsule denne. Balenie. 100 kapsúl – dávka na 1,5-3 mesiace.
1/9/2007 · Mate niekto skusenosti s uzivanim extraktu zo zeleneho caju ? Ja som si objednal cez internet od firmy Nutrition.Davka v jednej tabletke je 400 mg extraktu zeleneho caju .Naozaj ma to nabudilo,mal som v sebe ohromne vela energie,ale zaroven mi z toho isla prasknut hlava,objavili sa az takej trhave pohyby hlavy a celkove roztrasenie tela.Je to mozne vysvetlit tou davkou,alebo celkovo moj …
Extrakt zo zeleného ?aju je bohatým zdrojom EGCG (antioxidant). Zelený ?aj pôsobí preven?ne proti vzniku niektorých foriem rakoviny, napr. rakovina hrubého ?reva. Zelený ?aj je charakteristický vysokou hodnotou tzv. polyfenolov (bioflavonoidy). V krajinách ako